Agenda

 • GRAStip

  22 jun - 31 jan

  Healthy Ageing, ofwel de vraag hoe we zo gezond mogelijk oud kunnen worden, is dé uitdaging van deze tijd, horen we overal in de media. Immers, nooit eerder hadden we te maken met zo'n grote vergrijzing.
 • GRAS

  Donderdag 23 november | 20.30 uur

  23 nov

  Donderdag 23 november is het weer tijd voor Stand van Stad: je maandelijkse frisse stadssalade. Deze keer gaan we praten (zeg maar rustig discussiëren) over vliegveld Eelde, gaan we bespreken hoe het is om gezamenlijk in een oud schoolgebouw middenin de stad te gaan wonen én hebben we een sporter aan tafel die uitblinkt in een bijzondere discipline.
 • GRAS

  Plutozaal, Groningen

  Vrijdag 8 december 2017

  8 dec

  Groningen is een pionier op het gebied van energietransitie. 21 partijen hebben de intentie om de stad in 2035 energieneutraal te laten zijn. Alle energie die in Groningse gebouwen en in het verkeer en vervoer wordt gebruikt moet dan duurzaam opgewekt worden. De ambitie is stevig en niet zonder slag of stoot te realiseren.
 • GRAStip

  Vrijdag 15 t/m zondag 17 december

  15 dec (Hele dag) - 17 dec (Hele dag)

  Op 15-17 december 2017 staat in Groningen de vierde editie van OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst in de planning. Voor de winterlichtexpo is OrbitFest ook dit jaar weer op zoek naar makers & hackers uit de drie noordelijke provincies die hun al dan niet weersbestendige lichtwerk (fysieke of virtuele lichtinstallaties) willen exposeren tijdens het festival.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn