Agenda

 • GRAStip

  22 jun - 31 jan

  Healthy Ageing, ofwel de vraag hoe we zo gezond mogelijk oud kunnen worden, is dé uitdaging van deze tijd, horen we overal in de media. Immers, nooit eerder hadden we te maken met zo'n grote vergrijzing.
 • GRAS

  Noorderplantsoen, Groningen

  Donderdag 17 augustus t/m zondag 27 augustus 2017

  17 aug - 27 aug

  Tijdens Noorderzon 2017 is de lichtsculptuur Action>Reaction te zien, dit kunstwerk is gemaakt door Sjimmie Veenhuis, winnaar van de jaarlijkse kunstopdracht van CBK Groningen en Platform GRAS. Van 17 t/m 27 augustus kun je het lichtsculptuur, bestaande uit 1.000 verlichte schakelknoppen, aanschouwen en zelf je eigen kunstwerk creëren.
 • GRAS

  18 aug - 21 aug

  Na het grote succes van 2016 zijn we terug met een nieuwe serie Urban Tours! Vergeet de saaie rondleidingen met een ongeïnspireerde gids. Vergeet de traditionele stadswandeling. Als een ware ontdekkingsreiziger ga je op expeditie door je eigen stad.  Je ontdekt dingen die je nooit eerder zag. Open deuren die anders gesloten blijven, klim over muren en schuttingen en luister naar spannende verhalen over een stad die je dacht te kennen!
 • GRAStip

  Vrijdag 15 t/m zondag 17 december

  15 dec (Hele dag) - 17 dec (Hele dag)

  Op 15-17 december 2017 staat in Groningen de vierde editie van OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst in de planning. Voor de winterlichtexpo is OrbitFest ook dit jaar weer op zoek naar makers & hackers uit de drie noordelijke provincies die hun al dan niet weersbestendige lichtwerk (fysieke of virtuele lichtinstallaties) willen exposeren tijdens het festival.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn