Agenda

 • GRAStip

  15 april t/m 31 mei 2018

  15 apr - 31 mei

  Van 15 april t/m 31 mei kun je de expositie Mijn Groningerland van Piet Bijma gaan bekijken. Denk aan mooie landschappen met imposante luchten. De tentoonstelling is in het kerkje van Klein Wetsinge.
 • GRAS

  Vrijdag 25 mei om 14.00 uur

  25 mei

  Wat staat er te gebeuren in Groningen, de komende jaren? Waar wordt ontwikkeld? Welke gebouwen nomineren we over een paar jaar voor de titel 'Beste nieuwe gebouw'? Die vragen staan centraal tijdens De Dag van Morgen: een bijzondere fietstocht langs ontwikkellocaties in de stad.
 • GRAS

  Zaterdag 26 mei vanaf 12.00 uur

  26 mei

  Wat betekent Groningen voor jou? Zorgt de stad ervoor dat je hart sneller gaat kloppen? En hoe dan precies? Welke plekken in de stad geven je vlinders in je buik? Verklaar Groningen de liefde en vertel ons waar die gevoelens vandaan komen!
 • GRAS

  Zaterdag 26 mei om 14.00 uur

  26 mei

  DAG 2018 heeft een primeur: OpleveringsDAG. Een dag vol nieuwe architectuur, frisse lucht en gepeperde meningen – of juist zoete complimenten. Met ontwerpers gaan we per fiets langs de vijftien genomineerde gebouwen en gaan we in gesprek over de Groninger architectuur.
 • GRAStip

  Donderdag 31 mei 2018 van 13.00 tot 17.00 uur

  31 mei

  Op donderdag 31 mei is de startbijeenkomst van het onderzoeksproject Op naar Beter, Nul op de Meter! Roeg & Roem en penvoerder Hanzehogeschool Groningen werken voor dit project samen met een groot aantal organisaties uit de corporatie- en bouwsector. De bijeenkomst vindt plaats in de Energy Academy, het nieuwe duurzame onderwijsgebouw op de Zernike Campus in Groningen.
 • GRAS

  Donderdag 31 mei 2018 om 17.00 uur

  31 mei

  Groningen ❤ You, maar is dat wederzijds? Zijn er al eerste kriebels? Of zijn jullie al langer samen en kan de relatie wel weer een verzetje gebruiken?

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn