ARCH-IMPACT

Op vrijdagmiddag 18 mei organiseren studenten van de Academie van Bouwkunst het event ARCH-IMPACT. Het staat in het teken van de actuele impact van architecten op de samenleving. Wat is hun rol? Hoe beïnvloeden ze de huidige koers op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling? En wat zouden ze hiervan moeten leren?

Bovengenoemde punten spelen momenteel in de Groningse architectuurwereld. Middels een rond-de-tafelgesprek stellen studenten van de academie deze punten ter discussie. Om dit levendige gesprek te voeden, zijn meerdere architecten en stedenbouwers uit Groningen en omstreken uitgenodigd.

De standpunten en meningen van de deelnemers kunnen een waardevolle bijdrage leveren in het architectuurdebat en het onderzoek naar de impact van de architect. Het rond-de-tafelgesprek zal plaatsvinden onder leiding van Bram Esser, filosoof en publicist.

Ook als gast krijg je een rol in dit gesprek. Er zullen verschillende stemronden zijn, waarbij je wordt uitgenodigd om stelling te nemen.

Aanmelden? Stuur een mail naar a.a.a.van.werd@pl.hanze.nl.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn