Agenda

 • GRAStip

  Donderdag 22 november 2018 van 19.30 - 21.30 uur

  22 nov - 23 nov

  Het mag een wonder heten dat Berlijn er nog is. De geschiedenis van deze stad was op gezette tijden zeer heftig. Maar ook uitermate boeiend! Ir. Tjalling Visser geeft op 23 november een lezing over deze bijzondere stad.
 • GRAStip

  Woensdag 28 november 2018 van 20.00 tot 22.00

  28 nov

  How do internationals experience Groningen, what do ‘Stadjers’ think of all these new influences; can we be a more inclusive city? A diverse evening with talks, discussions and interviews.
 • GRAStip

  Woensdag 28 november om 20.00 uur

  28 nov

  Wil je meer weten over de plek waar je geboren bent, wat de familie aan onroerend goed bezat en waar dat lag? Op deze avond vertellen de Groninger Archieven alles over historisch pand- en omgevingsonderzoek in Ten Boer.
 • GRAStip

  Woensdag 28 november om 20.00 uur

  28 nov

  Ook last gehad van de hitte deze zomer? Weleens gehoord van de stad als hitte-eiland? Wat te doen met al het overtollige water na weer een hoosbui? Wout Veldstra vertelt over praktische oplossingen tegen wateroverlast na hoosbuien en hitte in de stad tijdens warme zomers.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn