Organische Stedelijke Ontwikkeling

Alle partijen die actief zijn in de stad weten dat het roer om moet. Op veel plekken functioneert de grootschalige planningsmachinerie niet meer. Organische stedelijke ontwikkeling biedt een nieuw perspectief. Een meer geleidelijke, open manier van ontwikkeling, waarin vele partijen worden uitgenodigd om een bijdrage te leveren. Maar hoe werkt dat in de praktijk? In de masterclasses Organische stedelijke ontwikkeling van Platform31 verdiept uw kennis en vaardigheden.

Tijdens iedere masterclass staat één facet van organische stedelijke ontwikkeling centraal. U krijgt les en gaat in gesprek met experts die hun sporen hebben verdiend in de praktijk van de organische stedelijke ontwikkeling. De masterclasses vinden plaatst van 13.00 uur tot 17.00 uur en worden gehouden op vier locaties, waar op een bijzondere manier wordt gewerkt aan de stad. 

Verdieping 
De masterclasses Organische stedelijke ontwikkeling vormen de verdieping van twee recente publicaties over organische ontwikkeling: Ruimte voor initiatief van Nirov/Platform31 en Vormgeven aan de spontane stad van het Planbureau voor de Leefomgeving en Urhahn Urban Design. Deelnemers ontvangen beide publicaties. 

Meer informatie vindt u bij platform31

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn