Pitch #2: Pitchavond

Tijdens de Pitchavond presenteren de plannenmakers zich en gaat de jury in beraad. Ondertussen krijgt het publiek de kans om voor de winnaar een mooi startkapitaal bij elkaar te eten en drinken.  Kers op de taart is de overdracht van het beste plan aan wethouder Paula Lambeck.

Nog even en dan begint de Groninger Buitenschool in Appelbergen aan een nieuw leven. Vier plannen liggen klaar. Nu is het aan de jury om het allerbeste plan te kiezen.  Dit zijn ze de vier pitchers:

Wilhelm, stad in bos. "Wilhelm is een ontmoetingsplek en broedplaats voor optimisten."

Coöperatie De Buitenschool. "Door blijvend plaats te bieden voor (leer)werktrajecten en dagbesteding, en door de plek te gaan bewonen met creatieve ondernemers wordt de Buitenschool een zeer verzorgde, uitstekend onderhouden locatie met bruisende invulling waar het goed toeven is."

Van Buitenschool tot School voor Buiten. "De nieuwe academie voor intergrale agrarische-, natuur-, en productontwikkeling en beheer voor het Noorden."

De Schijf van Vijf. "Hét expertisecentrum in Noord-Nederland waar gewerkt wordt aan gezond eten en bewegen."

Alle vier perfectioneren de komende tijd hun plannen en bereiden hun pitch voor. Als hulp krijgen ze een serie vouchers, elk is goed een gratis consult van een expert. Nieuwsgierig? Wees dan welkom en neem zoveel mogelijk mensen mee! Meld je als bezoeker wel even aan via pitch@platformgras.nl, liefst zo snel mogelijk, maar vóór dinsdag 9 februari. 

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn