Agenda

 • GRAStip

  RHC Groninger Archieven, Groningen

  Woensdag 18 januari t/m woensdag 19 april, 20.00 uur

  18 jan - 19 apr

  in aansluiting op het thema van de vorige Dag van de Groninger Geschiedenis vindt een speciale lezingenreeks plaats over de grenzen van de stad en provincie Groningen.
 • GRAS

  Groninger Forum, Groningen

  Zondag 26 maart, 16:30 uur

  26 mrt

  Alles wijst er op dat Joost van Keulen naar Den Haag vertrekt om plaats te nemen op een blauw zetel in de tweede kamer. Maar gaat hij daarvoor? En is dit de kans om een vrouw aan het college van B&W toe te voegen? Bram Douwes vraagt er naar. Ook praat hij met Lilia Kazakova, een jonge studente uit de Schilderswijk en tevens de populairste YouTuber en vlogger uit het Noorden.
 • GRAS

  Groninger Forum, Groningen

  Zondag 23 april, 16:30 uur

  23 apr

  Stand van Stad, de talkshow voor nieuwsgierige Stadjers, staat elke maand bomvol actualiteit, satire én natuurlijk de nodige achterklap. In een vermakelijk uur houdt talkshowhost Bram Douwes de laatste stadse ontwikkelingen tegen het licht en vraagt zich fronsend af of de stad er deze maand op voor- of juist op achteruit is gegaan.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn