Agenda

 • GRAStip

  22 jun - 31 jan

  Healthy Ageing, ofwel de vraag hoe we zo gezond mogelijk oud kunnen worden, is dé uitdaging van deze tijd, horen we overal in de media. Immers, nooit eerder hadden we te maken met zo'n grote vergrijzing.
 • GRAS in opdracht

  Maandag 30 oktober, vanaf 17 uur

  30 okt

  Een jaar geleden trapten we de manifestatie Wonen in Stadshart af. Al snel ontpopten zich mooie plannen en meldden zich flink wat geïnteresseerden. Inmiddels zijn we een jaar verder: waar staan we nu? Gekoppeld aan de manifestatie verschijnt op 30 oktober het gelijknamige boek. Het staat vol interessante woonprojecten in de binnenstad en inspirerende essays over wonen in het hart van de stad.
 • GRAStip

  Groninger Forum, Groningen

  Woensdag 1 november | 9.00 uur

  1 nov

  Op woensdag 1 november hebben bedrijven uit Noord-Nederland de kans mee te doen aan de Social Impact Day Noord. Deze dag in het Groninger Forum wordt georganiseerd om ondernemers uit de regio te laten zien hoe zij naast financiële meerwaarde ook maatschappelijke meerwaarde als onderdeel van hun bedrijfsvoering kunnen realiseren.
 • GRAS

  Donderdag 2 november

  2 nov (Hele dag)

  De stad Groningen verandert snel. Ook de manier waarop we ons door de stad verplaatsen, ontwikkelt zich. De invloed van het verkeer op de manier waarop we de stad gebruiken en beleven, is hierbij groot.
 • GRAStip

  Vrijdag 15 t/m zondag 17 december

  15 dec (Hele dag) - 17 dec (Hele dag)

  Op 15-17 december 2017 staat in Groningen de vierde editie van OrbitFest: Heliopolis, Stad van de Toekomst in de planning. Voor de winterlichtexpo is OrbitFest ook dit jaar weer op zoek naar makers & hackers uit de drie noordelijke provincies die hun al dan niet weersbestendige lichtwerk (fysieke of virtuele lichtinstallaties) willen exposeren tijdens het festival.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn