Agenda

 • GRAStip

  Groninger Forum, Groningen

  Maandag 26 juni, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

  26 jun

  Hoe komt het nieuwe hotel aan de oostkant van de Grote Markt eruit te zien? Ook zo nieuwsgierig? Kom dan op maandag 26 juni naar het Groninger Forum:  de Berlijnse architect Thomas Müller presenteert er zijn ontwerp voor het WestCord hotel, dat naar verwachting in 2019 gereed zal zijn.In november 2016 – tijdens Let’s Gro – presenteerde Müller zijn eerste schetsen aan het Groninger publiek en vroeg om een reactie. Meer dan 1500 mensen reageerden: de meerderheid sprak zich uit voor een klassieke gevel.
 • GRAS

  De Suiker, Groningen

  Donderdag 13 juli

  13 jul

  Heerlijk, die recente moppermodus rondom de Groninger architectuur. Maar… is de klaagzang terecht? En zo ja, is dit de beste strategie naar een nieuw elan? De Groninger Architectuurklimaattop nodigt je uit om te focussen op wat er wél goed gaat.
 • GRAS

  Noorderplantsoen, Groningen

  Donderdag 17 augustus t/m zondag 27 augustus 2017

  17 aug - 27 aug

  Tijdens Noorderzon 2017 is de lichtsculptuur Action>Reaction te zien, dit kunstwerk is gemaakt door Sjimmie Veenhuis, winnaar van de jaarlijkse kunstopdracht van CBK Groningen en Platform GRAS. Van 17 t/m 27 augustus kun je het lichtsculptuur, bestaande uit 1.000 verlichte schakelknoppen, aanschouwen en zelf je eigen kunstwerk creëren.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn