Agenda

 • GRAStip

  zondag 26 maart t/m zondag 11 juni 2017

  26 mrt - 11 jun

  Het zonnetje schijnt, het moment om weer meer naar buiten te gaan. En als je dat dan toch doet, dan kan je dat meteen koppelen aan een excursie van Paulien Ex. Leer de stad Groningen op allerlei manieren kennen. De nieuwe agenda vind je hier.
 • GRAStip

  Van 6 april t/m 5 juni (2de Pinksterdag) 2017

  7 apr - 5 jun

  Vier Noord-Nederlandse architecten van weleer, vier Noord-Nederlandse architecten uit het heden, wat hebben ze met elkaar gemeen? Hun werk en denkwijze worden in een serie dmv een tentoonstelling en film belicht. De eerste over Gerrit Nijhuis (1860 - 1940) en Jurjen van der Meer is sinds 7 april te zien in de voormalige Rijksluchtvaartschool in Eelde.
 • GRAStip

  Vanaf dinsdag 26 mei t/m dinsdag 6 juni

  23 mei - 6 jun

  Groningen groeit, meer inwoners, bezoekers en nieuwe banen. Er staat veel te gebeuren, maar hoe ziet Groningen eruit in 2030? Professionals uit binnen- en buitenland komen naar Groningen om daarover te praten tijdens een reeks van zes inspirerende lezingen.
 • GRAS

  Dinsdag 6 juni, 16:30 uur

  6 jun

  Spannend! De Dag van de Architectuur nadert en dat verdient een speciale Stand van Stad, geheel gewijd aan architectuur. Met als toetje de bekendmaking van de nominaties voor de grote Groninger Gebouwenenquête!
 • GRAStip

  Poortershoes, Groningen

  zaterdag 17 juni 2017

  17 jun

  Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het concept Tiny Houes, maar is het wel iets voor jou? Hoe kan je het realiseren? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de workshop: realiseer je eigen Tiny House op zaterdag 17 juni.
 • GRAS

  Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017

  23 jun - 24 jun

  Voor al jullie architectuurliefhebbers, ook dit jaar weer een Dag van de Architectuur. Niet zoals jullie gewend zijn in het derde weekend van juni, maar in het vierde weekend! Dus blok je agenda en nodig iedereen uit, want op 23 en 24 juni bejubeld Groningen weer haar gebouwde omgeving!
 • GRAS

  De Suiker, Groningen

  Donderdag 13 juli

  13 jul

  Heerlijk, die recente moppermodus rondom de Groninger architectuur. Maar… is de klaagzang terecht? En zo ja, is dit de beste strategie naar een nieuw elan? De Groninger Architectuurklimaattop nodigt je uit om te focussen op wat er wél goed gaat.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn