Stand van Stad #37: tjokvol kunst, wetenschap én sport

Het is herfst! Des te meer reden om op donderdagavond eens lekker naar het Groninger Forum te gaan. Als je er dan toch bent, woon dan meteen de opnames van Stand van Stad bij. Je krijgt een lekkere portie kunst, wetenschap en sport voorgeschoteld, plus alles wat je van ons gewend bent. 

Stand van Stad zit ook in uitzending nummer 37 weer vol interessante onderwerpen. We gaan van gezondheidsonderzoek via kickboksen naar kunst. Als dat geen gemêleerde show wordt, weten wij het ook niet meer.

Je hebt het misschien al gezien: Stand van Stad heeft een spiksplinternieuw panel. 7 uitgesproken panelleden staan klaar om hun mening te geven. Zijn we er als Stad de laatste weken op vooruit of op achteruit gegaan?

Marjolein Rover onderzoekt op ingetogen wijze wat liefhebbers van dure auto's drijft, terwijl OpduikTV juist de andere kant van de maatschappij laat zien. 

Te gast zijn deze week kunstenares Claudy Jongstra, epidemioloog Lilian Peters en kickbokser Michael Duut. Bram Douwes gaat met ze praten over het tiendaagse proeflab Waste NO Waste Factory, over het belang van speciaal op vrouwen gericht gezondheidsonderzoek en over knock-outs binnen een minuut. We verklappen nog niet welk onderwerp we met welke gast gaan bespreken.

Wil je de opnames van Stand van Stad bijwonen? Leuk! Je kunt gratis kaarten bestellen via https://www.groningerforum.nl/agenda/activiteiten/stand-van-stad.

Stand van Stad | Donderdag 19 oktober - 20.30 uur | Groninger Forum - Hereplein 73

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn