DAG '13: favorieten gezocht

Op zaterdag 22 juni 2013 vindt de jaarlijkse Dag van de Architectuur plaats. Binnen dit kader organiseren Platform GRAS en de Stichting DAG ook dit jaar weer een aantal bijzondere activiteiten voor een breed publiek. Eén van deze activiteiten is de jaarlijks terugkerende Gebouwenenquête, waarbij een vakjury en een publieksjury uit maximaal zestien genomineerde gebouwen het beste gebouw van het afgelopen jaar verkiezen.

Op dit moment stellen wij een groslijst samen op grond waarvan een aantal gebouwen zal worden genomineerd. Natuurlijk willen wij dat deze lijst een zo compleet en representatief mogelijk beeld geeft van wat er het afgelopen jaar in de stad Groningen is gebouwd. Daarom willen wij u vragen om met ons mee te denken.

Nieuwe gebouwen in uw buurt verschenen? Zelf een mooie nieuw pand gebouwd, ontworpen, opgeleverd, gefinancierd? Graag ontvangen wij van u de gegevens (projectnaam, adres, opdrachtgever, architect, aannemer). U kunt uw voorkeuren vóór 1 april mailen naar sandra@platformgras.nl (onder vermelding van ‘gebouwenenquête’) of even bellen met 050-3123395.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn