DAG '15: Oproep

Wat zijn jouw favoriete nieuwe gebouwen? Opgeleverd in de periode van juli 2014 tot juni 2015 en liggend binnen de gemeentegrenzen van Groningen. Denk en nomineer mee!

blik op Groningen vanaf de GRASboot

Al 20 jaar wordt er in Groningen de Dag van de Architectuur gevierd! In dat kader vindt elk jaar de Grote Groninger Gebouwenenquête plaats. Ook in 2015 kiest een vakjury uit ongeveer vijftien gebouwen het beste nieuwe gebouw van het afgelopen jaar. Het publiek kiest ook een winnaar en doet dat massaal: in 2014 hebben meer dan 6900 mensen gestemd op hun favoriete gebouw. Een nieuw record! Maar dit alles begint met een goede representatieve gebouwenlijst. 

Kortom: wat zijn jouw favoriete nieuwe gebouwen liggend binnen de gemeentegrenzen van Groningen en opgeleverd tussen juli 2014 en juni 2015? Wil je met ons meedenken!

Wij ontvangen graag de gegevens (adres, opdrachtgever, architect, aannemer) van jouw favoriet vóór 15 maart. Je kunt ze mailen naar info@platformgras.nl (onder vermelding van ‘gebouwenenquête 2015’) of bellen met 050-3123395 (di t/m vr tussen 10.00 - 16.00 uur).

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni vieren we weer groots de Dag van de Architectuur in Groningen. Eind mei/begin juni zal het volledige programma bekend worden gemaakt inclusief de genomineerden, juryleden en de website met alle activiteiten om aan deel te nemen.  

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn