Dag van de Architectuur: nominatieborrel + Gesprek van de DAG

April nadert, de krokussen staan alweer een tijdje voluit te bloeien. Voor je het weet is het echt lente. En als het eenmaal lente is, zit als vanouds ook de Dag van de Architectuur eraan te komen.

Bij de DAG hoort vanzelfsprekend de Grote Groninger Gebouwenenquête: de jaarlijkse verkiezing voor het beste nieuwe gebouw in de stad. Elke Groninger krijgt de kans te stemmen op zijn of haar favoriet, terwijl ook een vakjury een winnaar kiest.

De vraag die natuurlijk op ieders lippen brandt: wie zijn er dit jaar genomineerd voor de Grote Groninger Gebouwenenquête? Sorry, maar we houden de spanning er nog even in. Op dinsdag 15 mei maken we bekend wie de shortlist gehaald hebben.

Een leuk nieuwtje: dit jaar hebben we een primeur. We combineren de ondertussen tot traditie uitgegroeide nominatieborrel met een stevig inhoudelijk debat. Geïnspireerd door de Architectuurklimaattop die De Unie Architecten afgelopen zomer organiseerde, gaan we met de vakgroep in gesprek over de architectuurkwaliteit en het architectuurbeleid in de stad. We noemen het ‘Het gesprek van de DAG’!

Reserveer voor 15 mei alvast de middag in je agenda. Graag tot dan!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn