GRAS-website ondervindt problemen: nieuwe in aantocht!

Mocht je het nog niet gemerkt hebben: onze website doet het niet meer zoals-ie het ooit deed. Hij voldeed al een tijdje op verschillende vlakken niet meer aan onze eisen. Als je weleens geprobeerd hebt hem met je smartphone te bezoeken (niet doen), weet je waar we het over hebben.

Dus: hoog tijd voor vernieuwing. Daar zijn we achter de schermen dan ook al maanden mee bezig. Omdat het ontwikkelen van een nieuwe website niet zomaar gebeurd is, is er wat geduld nodig. Maar: over niet al te lange tijd hopen we een volledig nieuwe website te kunnen presenteren. Hij is bijna af, en de previews zijn veelbelovend.

Naast een nieuwe huisstijl zullen we onszelf op de nieuwe website ook van een andere kant gaan laten zien. Je gaat er niet alleen informatie over onze projecten en wat agenda-items vinden, maar ook andere inhoud. Wat voor inhoud? En hoe dat er precies uit gaat zien? Dat merk je binnenkort.

Tot de nieuwe website af is, ploeteren we nog even voort met de oude. Verwacht hier daarom niet al te veel spectaculairs van ons, de komende tijd. Overigens waren we de afgelopen maanden al zachtjes aan begonnen met afbouwen. Nu weet je dus waarom!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn