Leonie Wendker

senior projectleider

Leonie Wendker is architectuurhistoricus en werkt sinds 2007 bij Platform GRAS met inmiddels een grote diversiteit aan projecten in haar portfolio. Als projectleider is ze verantwoordelijk voor zowel grote, complexe en inhoudelijke als kleine, laagdrempelige en ludieke projecten. Haar kracht schuilt in het leggen van verbindingen, het bieden van oplossingen, bewaken van de korte en lange lijnen zonder de details uit het oog te verliezen.

Leonie is gespecialiseerd in erfgoed van stad en landschap, maar heeft bewezen van alle markten thuis te zijn. Sinds maart 2014 is ze redactielid bij tijdschrift Noorderbreedte. Was verantwoordelijk voor een groot deel van de organisatie van het internationale congres Building the Future of Health en heeft haar hart verloren aan de middeleeuwse kerkjes van Noord Groningen door mee te werken aan het festival Terug naar het begin.

Momenteel werkt ze naast GRAS bij Nationaal Coördinator Groningen om te ondersteunen bij de actualisatie van het Meerjarenprogramma 2017 - 2021 en aan thema's zoals leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit & zorg in het aardbevingengebied van Groningen.

mail Leonie

Telefoonnummer
0503123395

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn