Over GRAS

 • coördinator

  Tel: 0503123395

  Peter Michiel Schaap is de coördinator van Platform GRAS. Hij is eindverantwoordelijk voor inhoud en financiën. Naast de ‘dagelijkse leiding’ trekt hij diverse projecten, vaak in samenwerking met een van de projectleiders. Hij studeerde Kunst en Kunstbeleid  (KKB) en Kunst- en Architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en werkte daarna onder meer voor de RUG, de gemeente Haarlemmermeer en de Architekten Cie.

 • bureaumanager

  Tel: 0503123395

  Petra is de bureaumanager van Platform GRAS en al sinds het prille begin in diverse functies aan de organisatie verbonden. Zij heeft GRAS, het werkveld en de stad in de loop van de jaren zien groeien en veranderen. Door haar kennis en ervaring, haar brede netwerk en gastvrije voorkomen vormt zij een belangrijke bindende schakel in de organisatie (en daarbuiten). Als spin in het web is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, de planning en het relatiebeheer. Zij stelt de projectleiders in staat zich te concentreren op hun projecten.

 • projectleider

  Tel: 0503123395

  Leonie Wendker is architectuurhistoricus en werkt sinds 2007 bij Platform GRAS met inmiddels een grote diversiteit aan projecten in haar portfolio. Als projectleider is ze verantwoordelijk voor zowel grote, complexe en inhoudelijke als kleine, laagdrempelige en ludieke projecten. Haar kracht schuilt in het leggen van verbindingen, het bieden van oplossingen, bewaken van de korte en lange lijnen zonder de details uit het oog te verliezen.

 • projectleider, uitgeverij & boekverkoop

  Tel: 0503123395

  Eva Magnusková komt uit Tsjechië waar ze Nederlands heeft gestudeerd. Aan de RUG rondde ze haar beide master opleidingen af: Nederlandse cultuur en Architectuur- en Stedenbouwgeschiedenis. Ze kwam bij Platform GRAS binnen via een stageplek in het jaar 2009 en sindsdien bleef ze hier werken. Ze draagt zorg voor goede verkoopcijfers bij de uitgeverij en is ondersteunend medewerker bij verschillende projecten.      

 • projectleider | architect

  sandragrabs

  Tel: 0503123395

  Sandra Grabs werkt vanuit haar achtergrond als architect voor Platform GRAS. Naast de kennis over wat er bij een ontwerp- en bouwproces komt kijken heeft ze oog voor schoonheid, vormgeving en concept. Sandra is een harde werker, een doorzetter en een perfectionist. Zij is de motor achter vele projecten, bij GRAS én daarbuiten en weet daarbij diverse partijen met elkaar te verbinden.

 • projectleider

  Tel: 0503123395

  Mail Bartele

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
 • LinkedIn logo
 • LinkedIn