DAG 2018: De Dag van Morgen

25 mei 2018

Wat staat er te gebeuren in Groningen, de komende jaren? Waar wordt ontwikkeld? Welke gebouwen nomineren we over een paar jaar voor de titel 'Beste nieuwe gebouw'? Die vragen staan centraal tijdens De Dag van Morgen: een bijzondere fietstocht langs ontwikkellocaties in de stad.

Stichting DAG organiseert De Dag van Morgen samen met BPD en VanWonen. Beide partners vertellen tijdens een mooie tour over hun ontwikkellocaties en de kansen die zij zien voor Groningen. Hoe ziet hun Next City eruit?

De focus ligt op het noordoosten van de stad: het gebied rond en tussen het Oosterhamrikkanaal en het Eemskanaal. Een gebied vol potentie en kwaliteit. Natuurlijk is er ook ruimte voor ideeën over gebieden die we onderweg tegenkomen. We sluiten de tour af met een borrel op de GRAS-boot.

De tour is bestemd voor vakgenoten en professionals, maar zeker ook voor andere geïnteresseerden. Dus als je benieuwd bent wat er op dit moment ontwikkeld wordt in Groningen, dan is dit je kans. Aarzel niet, en geef je op!

Vrijdag 25 mei om 14.00 uur | Vertrek vanaf de GRAS-boot

Deelname is gratis

Meld je aan

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn