Projectweek Academie Minerva

14 februari 2017

Tijdens de projectweek van Academie Minerva is Platform GRAS gevraagd om een onderdeel in te vullen. Tijdelijke GRASser én ontdekkingsreiziger van het alledaagse Bram Esser heeft de studenten mee genomen in de wereld van ontdekkingsreizen en hoe je op een andere manier naar je omgeving en dus de stad kan kijken. 

Van 13 t/m 17 februari bruist en broeit Academie Minerva. De hele academie buigt zich over interdisciplinaire projecten, waarbij studenten, docenten, bachelors en master, gastdocenten en kenniscentrum samenwerken aan projecten rondom de thema's The Human Scale en Anthropocene.

Bram Esser vertelde op 14 februari aan de studenten van Minerva die deelnamen aan de projectweek over zijn ervaringen, manier van kijken naar de omgeving en het ontdekken van alledaagse bijzonderheden, de verhalen van bewoners, gebruikers in hun eigen leefomgeving. 

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn