Reality Check

19 mei 2017

Op 19 mei 2017 organiseert Platform GRAS een ontdekkingstocht over het water langs locaties die onlangs ontwikkeld zijn of in de toekomst ontwikkeld worden. Ook doen we plekken aan die niet ontwikkeld worden en bespreken de potentie van het gebied. De grondposities en de grondwaardes nemen we hierbij als uitgangspunt voor de discussie.

We varen vanaf het Groninger Museum via de Scandinavische Havens, de Sontbrug en de Woonschepenhaven naar een gebied dat oorspronkelijk in het masterplan van Meerstad stond, maar uiteindelijk niet ontwikkeld wordt. Op elke locatie zal een aan het project gerelateerde deskundige zijn of haar visie toelichten. Ten slotte maken we een rondje over het Woldmeer om op de terugweg de gelegenheid te bieden voor discussie en het uitwisselen van ideeën, onder het genot van een borrel. 

Deze dag is specifiek bedoeld voor ontwerpers, stedenbouwers, architecten, landschapsarchitecten en ruimtelijke beleidsmakers.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn