Rijk aan Ontwerpkracht

22 mei 2017

De reizende tentoonstelling Rijk aan Ontwerpkracht laat een groot aantal plannen zien die zijn voortgekomen uit het stimuleringsbeleid en opdrachtgeverschap van het Rijk. De tentoonstelling is in Groningen vanaf 23 mei t/m 4 juli te bezichtigen. 

Op maandag 22 mei opent de reizende tentoonstelling Rijk aan Ontwerpkracht. De opening markeert de start van het bezoek van de Rijksbouwmeester en het College van Rijksadviseurs aan Groningen: stad en regio. De door het Atelier Rijksbouwmeester samengestelde tentoonstelling laat een groot aantal plannen zien die zijn voortgekomen uit het stimuleringsbeleid en het opdrachtgeverschap van het Rijk. Er is ruim aandacht voor jong talent, internationalisering en het architectuuronderwijs.

Rijk aan Ontwerpkracht en Wonen in Stadshart zijn van dinsdag 23 mei tot en met dinsdag 4 juli op werkdagen te bezoeken tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn