Stand van Stad #28, Nieuwe jas!

23 oktober 2016

Het vijfde seizoen van Stand van Stad startte op zondag 23 oktober! De show is opgefrist, aangescherpt en geschikt gemaakt voor uitzending op tv. Bram Douwes ontving Kraantje Pappie, artiest, kledinglijn-eigenaar maar ook ambassadeur van het MS Fonds. 

Anchorman Bram Douwes sprak met Kraantje Pappie over zijn nieuwe single Opgeturnt, de release van zijn nieuwe album, zijn ambassadeurschap voor Het Nationaal MS Fonds, zijn kledinglijn en natuurlijk over de muziekscène van Groningen.

Ook societyjournaliste Marjolein Rover maakte haar rentree. Ze stapte onlangs over naar Stand van Stad en ging voor ons op zoek naar 'glamour in Groningen'!
Esmé van den Boom, de nieuwe huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen bezong de stadse actualiteit in een nummer dat zij speciaal voor Stand van Stad had geschreven.

Stadjer en alleenstaande moeder Hanneke Moed moest met spoed haar huis verlaten. Ze postte een hartstochtelijk bericht op Facebook dat maar liefst 163 keer gedeeld werd en vertelde ons hoe moeilijk het is om in de gemeente Groningen aan een huurwoning te komen.

Bram Esser deed veldonderzoek op een onverwacht gekke plek wat zoals altijd weer resulteerde in een leerzame aflevering van Opduik TV! En tot slot schoof Wabbesch Wabbesch aan zodat er weer hartelijk gelachen kon worden en we de conclusie konden trekken: is de stad erop voor- of achteruit gegaan?


Stand van Stad op OOG TV | zo 23 okt 20.00 uur

Op 23 oktober startte de eerste aflevering van het nieuwe seizoen om 20.00 uur op OOG TV. 

U kunt de hele aflevering HIER kijken.

Stand van Stad is een samenwerking van Dagblad van het Noorden, OOG TV, Groninger Forum en Platform GRAS.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn