Stand van Stad #30, the late night edition

16 december 2016

In de startblokken voor de kerst? Begin de vakantie dan goed met de jaarlijkse Late Night editie van Stand van Stad. Hoe staat Groningen ervoor? Zijn we er dit jaar als stad op voor- of achteruit gegaan? Hoe gaat het verder met Bram Esser's Ringwegsafari?

Een tipje van de sluier: met oud-FC Groningen voetballer Evgeniy Levchenko praat Bram Douwes over de roerige maand april, wetenschapper en Spinozalaureaat Lodi Nauta komt sparren over een ver en nabij verleden en stadsecoloog Jan Doevendans bespreekt de Groninger natuur in 2016. 

Trek je meest afschuwelijke kersttrui aan en kom langs op vrijdagavond 16 december voor de laatste Stand van Stad van het jaar. 

OOG TV | zo 18 dec 20.00 uur

Stand van Stad is opgefrist, aangescherpt en geschikt gemaakt voor uitzending op televisie. Op 18 december start de derde aflevering van het nieuwe seizoen om 20.00 uur op OOG TV. Je kunt de opname gratis bijwonen op vrijdagavond 16 december, aanvang 20.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Haal van te voren wel even een kaartje.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn