Stand van Stad #31, klussen aan de stad!

22 januari 2017

Op zondag 22 januari was de eerste Stand van Stad van 2017 met maar meteen een poging tot overzicht en orde, want wat gaat er de komende jaren aan grote bouwprojecten in de stad gebeuren. 

Nergens in Nederland wordt de komende jaren zo aan een stad geklust als in Groningen. Van het hoofdstation tot aan de Oostwand, van de Zernike Campus tot aan de Diepenring: zweterige bouwvakkerspleetjes zullen vanaf dit jaar overal te zien zijn. Maar hoe staan we er nu voor? Wat gaat er ook alweer veranderen? En misschien wel het belangrijkste: wat gaat er dit jaar allemaal gebeuren? We brachten de grote verbouwing van de stad in beeld met directeur Stadsontwikkeling van de gemeente Groningen: Alfred Kazemier.

Muziek is internationaal, de taal van muziek, eeh, spreekt alle talen. Of zoiets! Onze eigen society verslaggeefster Marjolein Rover deed, vanaf de rode loper, verslag van de EBBA Awards! European Border Breakers Awards Eurosonic. Daarnaast was er aandacht voor pesten, want Groningen is de pest-hoofdstad van Nederland, oftewel hier wordt erg veel onderzoek gedaan, wat zijn zoal de resultaten. Bram Esser vervolgt zijn Ringweg Safari en is te gast bij de de showroom van God

OOG TV | zo 22 jan 20.00 uur

Stand van Stad is opgefrist, aangescherpt en geschikt gemaakt voor uitzending op televisie. Op 22 januari starte de vierde aflevering van het seizoen 2016-2017 om 20.00 uur op OOG TV. Uitzending gemist? Kijk het hier dan terug!

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn