Stand van Stad #32, ongevraagd advies!

26 februari 2017

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt zondag 26 februari weer een prachtige line up met stadse gasten. De stad krijgt een kinderburgemeester, de raad stemde in met een jongerenombudsman en de vacature op Noordelink is inmiddels gesloten. Hebben jongeren in de stad Groningen behoefte aan deze benoemingen? Ze praten er over met Margrite Kalverboer, de Nationaal Kinderombudsman.

De vader van Corné van Houten is het beu, de manier waarop mensen zijn zoon met een lichamelijke beperking benaderen. Hij legde contact met studenten van de Hanzehogeschool Groningen en samen bedachten ze een campagne om gedrag te veranderen. Corné zelf schuift zondag aan en praat op bijzonder wijze over wat hij allemaal wel kan, en wil!

In onze nieuwe rubriek 'Ongevraagd advies' praten we met stadjers over een opvallende plek in de stad waarop ons oog is gevallen. En ook onze publiekslievelingen treden weer aan: societyjournaliste Marjolein Rover zocht én vond Glitter & Glamour bij het benefiet van Stichting Help Direct, Wabbesch Wabbesch showt zijn selfies en Bram Esser duikt, voor Opduik TV, op in Beijum.

OOG TV | zondag 26 februari 20.00 uur

Aflevering #32 zie je zondag 26 februari om 20.00 uur op OOG TV. Je vindt OOG TV op kanaal van 40 van Ziggo en kanaal 622 van KPN.

Opnames bijwonen? Kan!

Stand van Stad wordt opgenomen op zondag 26 februari om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Je kunt de opnames gratis bijwonen, maar haal van te voren wel even een kaartje.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn