Stand van Stad #33, lente editie!

26 maart 2017

Alles wijst er op dat Joost van Keulen naar Den Haag vertrekt om plaats te nemen op een blauw zetel in de tweede kamer. Maar gaat hij daarvoor? En is dit de kans om een vrouw aan het college van B&W toe te voegen? Bram Douwes vraagt er naar. Ook praat hij met Lilia Kazakova, een jonge studente uit de Schilderswijk en tevens de populairste YouTuber en vlogger uit het Noorden. Ze is genomineerd voor een VEED-award en heeft 114.038 volgers op haar kanaal lily-like.com. Bram wil er het fijne van weten. De sympathieke John Schurer vertrekt als voorzitter van de Supportersvereniging FC Groningen. Bij Stand van Stad vertelt hij waarom.

Onze vaste gasten zijn ook weer van de partij, Marjolein Rover zocht naar glitter en glamour bij de Martinidogshow en ontdekte een hele bijzondere wereld, Bram Esser ging weer op pad voor Opduiktv en Wabbesch Wabbesch laat het resultaat zien van zijn Selfie-experiment.

STAND VAN STAD #33

Uitzending OOG TV: zondag 26 maart , 20.00 – 20.45 uur

Opname show: zondag 26 maart, 16.30 - 17.15 uur

Groninger Forum, locatie Hereplein 73, Groningen

Gratis entree, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum, locatie Hereplein.

 

Stand van Stad is een samenwerking van Dagblad van het Noorden, OOG TV, Platform GRAS en het Groninger Forum.

Verder in Projecten

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn