Stand van Stad #36: mode, parkeren én een splinternieuw panel

21 september 2017

Stand van Stad is terug! Mét een paar veren in zijn achterste, na het winnen van de Lokale Omroep Award. Dat op zich is al genoeg reden om de show eens live bij te komen wonen, toch?

De zomer is voorbij, Stand van Stad is terug! We hebben een verse show voor je in petto, vol interessante gasten, goede onderwerpen en boeiende vraagstukken.

De maandelijkse talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we er nou op voor- of achteruit?

Nieuw is een zevenkoppig, gevarieerd panel, bestaand uit leden met een diverse achtegrond: van hiphophost tot Vindicat-lid, van ondernemer tot blogger. Het panel bepaalt samen met host Bram Douwes elke maand of de stad erop voor- of achteruit gaat. Daarnaast is Jan Boelo Drenth te gast, hij komt praten over mode, design en het verschil tussen custom made en ready to wear. En welke kant gaan we op met parkeren? Samen met wethouder Verkeer & Vervoer Paul de Rook verkennen we de contouren van het toekomstig parkeerbeleid. Want willen we meer of minder auto's in onze stadse straten? 

Waar we Stand van Stad eerder op zondagmiddag opnamen, doen we dat nu op donderdagavond. De locatie is niet veranderd: het Groninger Forum aan het Hereplein. 

Wil je erbij zijn? Dat kan! Reserveer je ticket via het Groninger Forum.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn