Stand van Stad #39: de aller-allerlaatste!

21 december 2017

Stand van Stad. We worden al bijna emotioneel als we de naam van de show uitspreken. Na bijna vijf jaar hebben we besloten er een eind aan te breien. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En vooral omdat we toe zijn aan iets nieuws. Maar voordat het zover is, zullen we op gepaste wijze het jaar én de afgelopen vijf jaar afsluiten. Dat doen we in editie 39: de aller-allerlaatste.

In Stand van Stad nummer 39 zullen we de actualiteit grotendeels laten voor wat het is. We gaan terugkijken, huilen, lachen en genieten van alles wat Groningen ons het afgelopen jaar en de afgelopen vijf jaar te bieden had. Wat zijn de hoogtepunten en de dieptepunten? Waar ging het goed, en waar gingen we als stad de mist in? En zijn we er nu globaal gezien op vooruit- of op achteruitgegaan?

Vanzelfsprekend zullen we een aantal interessante gasten in de show hebben. We verklappen nog even niet wie dat zijn, maar het zou zomaar kunnen dat je ze eerder gezien hebt.

De vorm van de talkshow zal anders zijn dan normaal, maar dat is niet zo vreemd natuurlijk. Het is tenslotte de allerlaatste. Spannend hè? Vinden we zelf ook hoor.

Wil je erbij zijn? Dat is eigenlijk een retorische vraag. Reserveer nu vast je gratis ticket, want het zou wel eens druk kunnen worden.

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn