Symposium: Lutje Hoeskes

23 september 2017

Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het woord Tiny House? Heb je een idee hoe jouw kleine huis eruit zou kunnen zien? Droom je weleens over een mooie plek waar dat huis zou kunnen staan? Kom dan op zaterdag 23 september om 13:00 uur naar het Lutje Hoeskes Symposium in de Energy Barn op Zernike!

Samen met Platform GRAS onderzoekt de gemeente Groningen hoe we in onze mooie stad ruimte kunnen bieden aan Tiny Houses. Dat doen we graag samen met alle Groningers die enthousiast worden van een Tiny House.

Maar wat is nou eigenlijk een Tiny House? Welke vormen zijn denkbaar? Wil je het zelf bouwen  of juist niet? Welke voorzieningen zijn nodig? Zijn vrijheid, duurzaamheid, eenvoud en betaalbaarheid allemaal even belangrijk? Wat mogen we zeker niet vergeten? En hoe kunnen we het Tiny House echt ‘Gronings’ maken: van Tiny Houses naar Lutje Hoeskes?

Op zaterdag 23 september organiseren we de Lutje Houskes Dag. De dag is bedoeld om te inspireren en te informeren. Daarnaast is het de perfecte plek om andere Tiny Houses-liefhebbers te ontmoeten. Samen willen we het Tiny House verder brengen. Dat doen we met workshops, inspirerende presentaties en ontdekkingstochten door de stad. Het symposium gaat van start om 13:00 uur. Locatie is de Energy Barn op het Zernike terrein.

Van plan te komen? Laat het ons dan even weten en geef je op via deze link. Dan weten wij een beetje hoeveel koffie en thee we moeten zetten. Wel zo makkelijk. Het symposium is gratis toegankelijk. 

Datum: zaterdag 23 september

Tijd: 13:00 uur 

Locatie: Energy Barn, Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn