Tentoonstelling Wonen in Stadshart

22 mei 2017

Op maandag 22 mei openen Rijksbouwmeester Floris Alkemade en wethouder Roeland van der Schaaf de tentoonstelling WONEN IN STADSHART. De tentoonstelling toont veertien inspirerende plannen voor het wonen in de binnenstad: passend bij Groningen en met liefde ontworpen. Met deze plannen werken we aan een mooie en gemengde binnenstad vol kwaliteit.

miniatuur van de tentoonstelling


WONEN IN STADSHART is een uitwerking van de gemeentelijke woonvisie Wonen in Stad. Ook is het onderdeel van BINNENSTAD 050 - RUIMTE VOOR JOU. Benieuwd naar de plannen? Ze staan alle veertien al klaar op de WONEN IN STADSHART-website.

Als je de opening wilt bijwonen, ben je van harte welkom op maandag 22 mei om 18:00 uur aan het Gedempte Zuiderdiep 98 in Groningen. Van 23 mei t/m 4 juli is de tentoonstelling tijdens kantoordagen en -tijden te bezichtigen in de hal van de gemeente Groningen aan het Gedempte Zuiderdiep.

 

 

Blijf op de hoogte

Wil je de post en uitnodigingen van Platform GRAS per e-mail ontvangen?

Ik wil papieren post!

Platform GRAS is het architectuurcentrum van Groningen. Onze missie: het stimuleren en aanjagen van de kennis van de gebouwde omgeving en het debat daarover. Meer >
  • LinkedIn logo
  • LinkedIn