GRAS op Gras(napolsky): Wildpark De Toekomst

Tijd: 12.30 uur Locatie: De Toekomst, Scheemdermeersterweg 37, Scheemda Organisatie: GRAS

GRAS staat dit jaar op het geweldige festival Grasnapolsky dat op 6, 7 en 8 maart 2020 plaatsvindt in Fabriek De Toekomst in Scheemda. Bram Esser en Alexander Weeber presenteren er hun installatie Wildpark De Toekomst. Ze werpen er een bijzondere blik mee op de toekomst van het Groninger landschap, tegen de achtergrond van de klimaatverandering. 

Met trots verwelkomt het Nieuw Antropologisch Instituut Nederland (NAIN) u in Wildpark De Toekomst. Wat ooit bekend stond als een wingewest, is vandaag de dag tot onbewoonbaar gebied verklaard. Alleen zij die wij De Vrije Mensen zijn gaan noemen, hebben hier weer een bestaan weten op te bouwen.

Het NAIN biedt een scala aan retraite-reizen en expedities aan. Hier leert u zich opnieuw tot de natuur te verhouden. Treed binnen in ons bezoekerscentrum en verrijk uzelf met kennis over het park en de mensen die er wonen.

Uit respect voor De Vrije Mensen is én blijft het wildpark een zone zonder internet. Het is alleen toegestaan het gebied met een van onze ervaren gidsen te betreden, met achterlating van uw mobiele apparatuur. Alleen implantaten zien wij vooralsnog door de vingers.

De installatie Wildpark De Toekomst is alle festivaldagen te zien: vrijdag 6 maart van 17.00 tot 03.00 uur, zaterdag 7 maart van 13.00 tot 03.00 uur en zondag 8 maart van 12.30 tot 00.00 uur. Tickets voor Grasnapolsky zijn hier te koop.

Wildpark De Toekomst wordt gemaakt door Bram Esser en Alexander Weeber i.s.m. GRAS. Het is de eerste in een serie activiteiten waarmee GRAS samen met Atelier Stadsbouwmeester aandacht vraagt voor de ruimtelijke impact van klimaatverandering en de rol die het ontwerp daarin kan spelen.

agenda

di 18 augustus Lancering Groninger Architectuurmaand

Tijd: 09.00 uur
Lees verder
agenda

vr 21 augustus De Linkse Mannen lossen het op - S02E03

Tijd: 17.00 uur Locatie: Café Wolthoorn & Co Organisatie: GRAS
Lees verder
agenda

di 29 september Opening tentoonstelling Panorama Nederland

Tijd: 16.30 uur Locatie: Forum Groningen Organisatie: GRAS i.s.m. Provinciaal Bouwheerschap en Forum Groningen
Lees verder
agenda

di 29 september De Linkse Mannen lossen het op - S02E04

Tijd: 17.00 uur Locatie: Forum Groningen, Rabo Studio Organisatie: GRAS i.s.m. Provinciaal Bouwheerschap
Lees verder