Urban Tour: Stroomstad - de ongewisse wereld van morgen

Tijd: 20.00 uur Locatie: VERTREK VANAF 't PANNEKOEKSCHIP KATTENDIEP Organisatie: GRAS

Het is 2050. Je bent een klimaatvluchteling en zit in een asielprocedure voor de stad Groningen. Sinds het Ommeland grotendeels onder water staat, is Groningen op zichzelf teruggeworpen. De afvalstromen moeten in de stad zelf worden gezuiverd en zoveel mogelijk worden gerecycled. Ook de voedselproductie moet noodgedwongen binnen de grenzen van de stad plaatsvinden.

Hoe is het om in deze stad te leven? Welke eetcultuur zal er anno 2050 bestaan? Laat je meevoeren op de stromen van dit audiospektakel en ontdek dat de stad van de toekomst voortkomt uit de stad van het heden.

In deze spannende audiotour, gemaakt door Bram Esser en Alexander Weeber, word  je meegenomen naar de ongewisse wereld van morgen. De tour is geïnspireerd door het afstudeeronderzoek van Yerun Karabey en Marcel van der Schuur, twee oud-studenten van de Academie van Bouwkunst in Groningen.

Vrijdag 16 augustus van 20.00 tot 21.00 uur

Bestel hier je tickets!

agenda

zo 17 november Lezing Machiel Spaan

Tijd: 20.00 uur Locatie: Pottebakkersrijge 19, Groningen Organisatie: De Deur in Huis
Lees verder
agenda

wo 20 november Lezing Kunst in Zicht - Berlijn 2019

Tijd: 19.30 uur Locatie: Remonstrantse Kerk, Coehoornsingel 14 Organisatie: Kunst in Zicht i.s.m. Bijzondere Locaties Groningen
Lees verder
agenda

do 21 november Expertsessie: natuurlijk circulair

Tijd: 13.00 uur Locatie: DAAD Architecten, Paltz 21, Beilen Organisatie: DAAD Architecten
Lees verder
agenda

vr 29 november Symposium: Het Oldambt in de toekomst

Tijd: 15.00 uur Locatie: Loc Loods 1877, Bad Nieuweschans Organisatie: Stichting Landschap Oldambt i.s.m. Festival Hongerige Wolf
Lees verder