DAG 2019: Nomineer je favoriete nieuwe gebouwen

Ook in 2019 organiseert GRAS met Stichting DAG weer een Dag van de Architectuur in Groningen. We kijken nu al uit naar de nieuwe oogst en hopen weer op een spannende race in de Grote Groninger Gebouwenenquête. Maar welke gebouwen komen dit jaar in aanmerking?

Inmiddels is de gemeentelijke herindeling afgerond. Het verleggen van de gemeentegrenzen zorgt automatisch voor een groter aanbod aan nieuwe gebouwen. Dit kan alleen maar een verrijking van het keuzepalet opleveren.

Voordat er voor de Grote Groninger Gebouwenenquête genomineerd wordt, stellen we eerst een overzichtslijst samen. Op deze lijst komen alleen gebouwen die het afgelopen jaar zijn opgeleverd. 
Zoals je van ons gewend bent, vragen we jouw hulp bij de samenstelling van deze ‘groslijst’. Op die manier maken we deze zo compleet en representatief mogelijk. 

Is er een fraai gebouw, indrukwekkend complex of mooie plek die in de periode mei 2018 t/m april 2019 is of wordt opgeleverd? Laat het ons weten!

Vermeld bij de projecten in elk geval de volgende gegevens:

  • Projectnaam
  • Adres
  • Opdrachtgever
  • Architect
  • Aannemer

We ontvangen je inzendingen en suggesties graag uiterlijk 9 april. Je kunt je favoriete projecten mailen naar Clemens, onder vermelding van ‘Gebouwenenquête 2019’.

We zijn benieuwd!