De nieuwe woonvisie komt eraan – en jij kunt meedenken!

De gemeente Groningen werkt aan een nieuwe woonvisie. Daarin zet ze haar beleid over alles wat met wonen te maken heeft uiteen. GRAS helpt de gemeente daarbij. De afgelopen maanden hebben we veel gesprekken gevoerd en ideeën opgehaald. Die hebben we verwerkt in een eerste concepttekst. Je vindt hem in z'n geheel op groningerwoonbehoefte.nl, waar je meteen kunt reageren op diverse vragen en stellingen.

Welke thema's moeten extra aandacht krijgen? Op welke plekken moeten nieuwe woningen gebouwd worden? En moet de gemeente meer invloed op de woningmarkt uitoefenen?

Jouw mening helpt ons om noodzakelijke aanvullingen te doen en de puntjes op de i te zetten, voordat de woonvisie richting besluitvorming gaat. We zijn benieuwd wat jij belangrijk vindt.

Benieuwd naar de uitkomsten? Kijk en luister dan op donderdag 23 april tussen 16.00 en 17.00 uur naar Groninger Woonbehoefte Live. Daar leggen we de binnengekomen vragen, opmerkingen en antwoorden voor aan wethouder Roeland van der Schaaf en programmaleider wonen René Asschert. Groninger Woonbehoefte Live zenden we ‘coronaproof’ uit, op groningerwoonbehoefte.nl kun je meekijken. Na afloop vind je de uitzending terug op YouTube.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de nieuwe woonvisie? Stuur een bericht naar info@groningerwoonbehoefte.nl. Je ontvangt dan een herinnering voor Groninger Woonbehoefte Live en hoort van ons wanneer de woonvisie klaar is.

www.groningerwoonbehoefte.nl