Donderdag 15 juli om 12.00 uur start de kaartverkoop voor Festival Noorderzon. Dit jaar vindt het verspreid over de stad plaats, op verschillende locaties. GRAS presenteert samen met Kunstpunt de kunstinstallatie In-Between van beeldend kunstenaar Anna-Lucia Rijff. Die kun je gaan bekijken bij het voormalige graanpakhuis van EMG aan het Eemskanaal.

Ronddwalen in een onmogelijke ruimte

Wat zijn de grenzen van de fysieke werkelijkheid, en kunnen we daar overheen stappen? De kunstinstallatie In-Between triggert een state of mind waarin veel meer mogelijk is dan in die fysieke werkelijkheid. Het roept de vraag op wat het precies ís, dat gebied waarin ons brein eindeloos rond lijkt te kunnen dwalen, terwijl ons lichaam daar niet toe in staat is.

Beeldend kunstenaar Anna-Lucia Rijff liet zich inspireren door onder andere de Penrose Stairs en de trappenhuizen van M.C. Escher. In-Between maakt deel uit van het doorlopende artistiek onderzoek van Rijff naar het grijze gebied tussen het twee- en driedimensionale. Stap in een onmogelijke wereld, waar je gevoel voor ruimtelijk inzicht een loopje met je neemt.

50% korting

Normaal gesproken had je deze installatie in het Noorderplantsoen gevonden en had je hem gratis kunnen ontdekken. Dit jaar is alles anders. Je koopt een ticket waarmee je alles wat op een locatie geprogrammeerd is, kunt bekijken. In dit geval dus naast deze kunstinstallatie alles wat verder bij EMG plaatsvindt.

Voor je teleurgesteld wegklikt: je krijgt van ons 50 procent korting op je ticket! Via de programmapagina van Noorderzon kun je tickets bestellen. Klik op 'Wil je een actiecode invoeren? Klik hier' en vul de code EMGNoorderzon in. In plaats van 7 euro betaal je nu 3,50 voor een kaartje waarmee je veel moois kunt gaan beleven. Da's te overzien!

***

Dit project is voortgekomen uit een talentontwikkelingsprogramma vanuit Kunstpunt Groningen en GRAS, in samenwerking met Noorderzon.