Peter Michiel Schaap

directeur-bestuurder

Peter Michiel vervult de rol van directeur-bestuurder en is bij GRAS verantwoordelijk voor inhoud en financiën. Hij heeft de ‘dagelijkse leiding’, maar trekt ook diverse projecten.

Peter Michiel studeerde Kunst en Kunstbeleid (KKB) en Kunst- en Architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en werkte onder meer voor de RUG, de gemeente Haarlemmermeer en de Architekten Cie. Hij was ruim vijf jaar secretaris van het Kwaliteitsteam van de Regio Groningen Assen en werkte meer dan tien jaar voor het Atelier Rijksbouwmeester en het College van Rijksadviseurs (CRa).

Naast GRAS is Peter Michiel actief binnen zijn eigen bureau Complod. Daar houdt hij zich bezig met projecten op het vlak van strategie, content en conceptontwikkeling. Ook initieert hij met regelmaat eigen projecten, onder meer rond de relatie tussen gezondheid en de gebouwde omgeving, zoals de conferentie Building the Future of Health

Peter Michiel staat bekend als wandelende encyclopedie. Daarnaast is hij conceptueel ijzersterk: geef hem een vaag idee en hij bedenkt er ter plekke een waanzinnig project omheen.

Neem contact op met Peter Michiel

Meer van Peter Michiel Schaap